Simsly

Alla inlägg den 30 mars 2015

Av simsly - 30 mars 2015 16:45

 

Cody leker med sin låsaskompis ganska ofta. Den här gången lekte han med den utklädd till en austronaut. Tyvärr har den inte blivit värklig än.

 

Cody frågade sin mamma Sofie om han fick gå till parken. Sofia sade att han får såklart gå till parken, men då måste hon följa med. Cody blev glad för att han fick gå till parken. När han väl var där hängde han vid gungorna och hade roligt.

 




 

Connor hade bjudet sin bror till ett café. Han hade inte träffat sin bror på länge och tänkte att det vore kul att träffas igen. Hans bror tackade ja och de möttes på fiket. Connor ville göra ett rapportach om sin bror så Connor ställde massa frågor till honom och han svarade.

 




 

Efter rapportachet så frågade Connor om de skulle ta en kopp kaffe. Brodern svarade ja och de gick in. Connors bror höjde sina armar i luften helt spontant och började ropa. Connors bror hade alltid varit et problem barn och en festprisse.

 

Efter att de hade tagit en kopp kaffe behövde Connors bror gå och Connor stannade kvar. Han mötte Lisa Bunch som hade började prata med. Hon tyckte han var supertråkig och det gjorde nämligen Connor väldigt irriterad. Hon suckade och såg helt och hållet ointresserad ut. Connor blev så irriterad så att han skrek och grälade med henne.

 

Det var dags för Sofies och Codys födelsedag! Ja, de fyllde faktiskt år på samma dag så de bjöd hem flera personer de kände och hade en fest för att fira dem.

 

Det var bara vuxna och äldre personer på festen, ingen i Codys ålder så istället för att mingla så satt han vid ett hörn och lekte med sin låsaskompis.


Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards