Simsly

Alla inlägg den 1 maj 2015

Av simsly - 1 maj 2015 07:00

 

Eftersom de har fyra bebisar och två småbarn så blir det inte så mycket sömn för de unga föräldrarna. ( om jag ska vara ärlig så blev jag helt galen på dessa små barn, sade att de var elaka för att de gjorde så att Cody och Willow inte kunde äta så bra eller sova)

 

Mike och och James har små leksaker de kan leka med när de känner sig ensama och inte har sina föräldrar i sin närhet eftersom de behöver ta hand om de andra barnen.

 

Ännu en gång skulle hon få ett barn. Hon blev inte lika glad denna gång. Att få ett till barn när hon redan har sju kommer att bli jobbigt tänkte hon. Cody skulle bli ilsken på ekonomin och att inte borde sluta skaffa barn! Willow var bara orolig att de inte skulle ha tid till annat.

 

Det var dag för de fyra fyrlingarna att växa upp till småbarn. Vet ni? Ingen blev arvinge, det gjorde mig så himla knäpp i skallen. Jag tänkte så här: Vänta va? Hur hände detta? Varför ser jag inte en turkoshårig bebis! Ungefär så tänkte jag medan jag gick se deras gener.

 

Även om Cody är arg och orolig så försöker han ta hand om alla sina barn. Ibland misslyckat han, men han försöker och det gör Willow väldigt glad. Hon har den bästa mannen i sitt liv just nu tänker hon ibland när hon ser hur kärleksfull han är mot sina barn.

 

 

Föddelsedags dags! Wopwop! Mike och James födelsedag hade anlänt och de skulle äntligen kunna ta hand om sig själva lite mer.

 

Korslagda ögon;)

 

Love this dusch;) Alla använder den. Haha! Jasons simtröja är väldigt festlig.



Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards