Simsly

Alla inlägg den 6 juli 2014

Av simsly - 6 juli 2014 11:45

 

Daiven och Joseff måste måde lära sig gå, prata och gå på pottan och dom är så duktiga att dom ställer upp, så det blit nog ganska lätt att lära dom, men ibland måste dom ta en paus.  

 

Louie tykte det var dags att fråga Ronny den stora frågan, dom har ju två barn redan! Tiden går mycket fort, ´Louie frågade Ronny om dom skulle gifta sig, häpet, men glad svarade Ronny ja, efter frieriet så tänkte dom gifta sig derekt i barnens rum.  

Louie hade hört om en ny film som lät bra, så hon tog en tripp till biografen medans Ronny var hemma. Hon tyckte att film visningen var bra och efter bion åkte hon hem.  

Ronny blev häpen när han hade sätt hur mycket Teppy hade växt, när dom adopterade honom var han en liten valp men nu har Teppy vuxit upp till en vuxen hund.  

Ronny( som är lite känd) fick ett medelande av sin agent, som tyckte Ronny behövde träna för att hålla sig i form. Ronny( som igentligen inte brydde sig så mycket) tackade ja och åkte till ett gym.  

Våren hade kommit! Nu kan Ronny ta ut soporna utan problem att tappa dom....  

 

Både Daiven och Joseff växte upp på samma dag!( råkade stänga av knappen på att dom åldrades så det är därför dom växte upp på samma dag)  

Joseff är ett barn som älskar naturen och vill se mer av den, han har inte varit ite så mycket i sina år, han gillar också musik och kan se vad som är bra eller dåligt, så här långt gillar jag faktiskt den här arvingen!

 

Daiven är inte alls som Joseff, Davien är lite klumpig av sig och gillar inte alls att ta en ducsh, han gillar inte alls att ta av sig sina kläder, han håller dom på när han ducshar.

Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards