Simsly

Alla inlägg den 19 augusti 2014

Av simsly - 19 augusti 2014 10:45

Vill medela att mitt sommarlov är över och är tillbaka i skolan så jag kanske inte hinner med att skriva varje dag. Ville skriva det här så att ni vet.     

Leonora funderade vad sitt illamående hade kunnat bero på, men hon visste inte....  

 

Leonora märket något konstigt. Det visade sig att Leonora skulle få ett barn. Leonora var mycket glad, hon som hade viljat ha en stor familj. Hennes livlånga önskan är att ha fem barn.  

 

Leonora tänkte vilken som kunde ha varit den andra föräldern till barnet, men hon hade inte så mycket alterantiv, en tjejmaskot och mannen som var hoss henne och hon kände inte maskoten så bra så hon antog att det var mannen som var hoss henne som var föräldern. Han hade ju en fru så hur skulle han reagera och han hade barn med henne dessutom så hon visste inte vad han skulle säga om hon skulle berätta det, men hon började prata om det ändå. Först så nämde hon inte att han var en av föräldrarna, men när hon hade berättat det blev han bara glad. Han berättade att han och hans fru inte fick mer barn och att ha en son eller dotter som besöker honom ibland blir bra säger han. Han sa också att hans fru inte skulle bli arg utan det här var bara en engång grej.  

Efter mannen hade gått kändes det lite ensamt i huset, men snart så skulle hon få någon hon kunde vara med. Hon brukar se mycket på barnprogram för att underhålla sig själv.

 

 

Leonora har inte haft så mycket att göra på senaste tiden. Eller en sak brukade hon göra varje dag ungefär. Det var att se på TV. Leonora har inte heller ringt mannen som var en av föräldrarna till barnet. Han har inte heller hört av sig. Han kanske inte ville prata med Leonora utan vill låsas som om dem inte kände varandra. Men han hade ju en fru och barn som han behövde ta hand om så det kanske inte är så konstigt.  

 

Efter några dagar så kom inte en utan två små söta pojkar som heter Sedrick och Cole.

 

Leonora bestämde sig för att göra en utbyggnad på huset som innan inte räkte till så många personer. Det gick nästan inte ens till Leonora, men det här blev Sedricks och Coles rum.





  

Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards