Simsly

Alla inlägg den 7 april 2015

Av simsly - 7 april 2015 16:00

 

Han går i sina föräldrars fotspår och börjar skriva sin första bok, författande är inget han riktigt vill satsa på, men det kan alltid vara kul att uttrycka sig om sina tankar som finns i huvudet.

 

Sofie och Connor fick ett erbjudande, att åka på en två dagars gratis resa. De tvekade såklart lite, vågar man lämna en tonåring ensam? Tänkte de, men de tog beslutet att åka, så ungefär när jobbet slutade bestämde de sig för att åka. En taxi stod och väntade på dem. Kan du se Connor springa där bak?

 




 

Cody har innan haft ett bra betyg i skolan och vill ha det nu med, han försöker göra sina läxor så gott det går. Även om han inte kan allting korekt. Ibland kan det hända att han fasnar och sitter och tänker så att det ryker om hans huvud. Ibland är det tufft att gå i skolan.

 




 

Cody hade hört att några hade flyttat in bredvid Cody och hans familj. Han hade också hört att någon i hans ålder skulle bo där. Cody har inte så många vänner, rättare sagt har han inga vänner alls, så Cody tyckte det verkade kul med någon ny person i hans ålder. Han förväntade sig en killkompis, men nja Cody... det var ingen killkompis du fick. Cody knackade på den nya familjens dörr, ut kom en flicka med kläning.( i hans ålder) Han tänkte att såklart är det precis hur han hade tänkt, men en tjej är väl också kul att vara med? Han berättade att han bodde bredvid dem och han berättade också vad han hette. Flickan svarade. " Okej, coolt, jag heter Willow" De skakade hand och hon bjöd in honom. Inne stod en annan kvinna, Willows mamma. Willow verkade inte så intresserad av att prata med Cody.

 





 

Någon dag senare så hade Cody tagit reda på att Willow skulle åka till Sunsets Valleys stora pool. Cody åkte dit och träffade Willow, hon undvek Cody, eller så kändes det för Cody i ögonblicket, tills båda två var i poolen. De lekte vem som kan hålla andan längst tävling och Cody vann! Willow skrattade lite och de skvätte vatten på varandra. Men Cody upptäckte att det var sent och åkte hem.



Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards