Simsly

Alla inlägg den 10 april 2015

Av simsly - 10 april 2015 09:00

 

Ännu mer träning får Cody inom kördning, han vill så gärna lära sig köra. Sofie har tålamod och hjälper till, medan Connor knappt kan köra själv.

 

En morgon skulle Connor laga frukost, men en bil tutade. Jobb bilen och han glömde frukosten på spisen. Både Sofie och Connor jobbade, men Cody var hemma och märkte att det luktade bränt. En brand var lös, men som tur kom Cody och släckte nästan hela branden själv med bara lite hjälp av brandkåren.

 

 

Sofie försöker uppgradera spisen så att den är självrengörande och att de inte behöver städa den så ofta eftersom alltid behövs något annat lagas eller städas, så Sofie tyckte det vore toppen med något självrengörande i huset. Hon var tillslut klar.

 

Connor!!!!

    

Allvarligt, Sofie ser väldigt läskig ut med den där hatten. Hon skulle nämligen berätta en spökhistoria, men hon fick ingen publik så Sofie avslutade spökhistorian besviket.

 

I can see you!

 

Sofie fick laga teveapparaten. Irriterad över att inte se på TV. Så hon muttrade om saker medan hon lagade den. Med badkläder... dessutom hade hon glömt att duscha.

 

Sofie och Connor har inte haft så mycket tid med varandra. Båda två jobbar sedan så försvinner bara tiden iväg. Så de var med varandra och pratade. Det slutade tills slut med att de kysstes vilket de inte hade gjort på länge. Det kändes skönt att kunna prata med varandra om saker de hade grubblat på genom åren.



Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards