Simsly

Alla inlägg den 9 april 2015

Av simsly - 9 april 2015 14:45

 

Sofie är den som är händig i hushållet och lagar nästan allt. På denna bild får hon laga den sunkiga, äckliga toaletten. Stackars Sofie.

 

(Ledsen för plumbob på bilden)


Connor bestämde sig för att gå och träna lite, han känner så att han vill vara starkt och vältränad och inte se ut som en lat gubbe som bara sitter vid soffan och kollar på TV. Så han gick till gymmet, han var lite ovan vid all den träningen, men försökte så mycket han kunde. Har inte ändrar hans träningskläder så han fick ha den här långarmade tröjan när han svettades.

 

Cody fortsätter med sin bok, han har bestämt att den ska givas ut innan han bir vuxen. Han har tyvärr inte tid med att skriva så mycket. Han är ganska tressad tack vare skolan och läxorna, men han vill ju få ett bra betyg i skolan och då får man bli stressad tänker Cody.

 

 

Något annat Cody vill hinna med är att lära sig köra. Han ber Sofie vänligt om att få hjälp med körningen, hon säger att hon gärna hjälper till med träningen. Cody sitter vid ratten och kör och stannar.

 

Cody frågade en dag Willow( som inte längre ar sur pågrund av dejten) om hon ville gå på skolbalen med honom som hölls på Söndag. Willow sade förstås ja och berättade att hon kommer till honom lite innan balen, så att de har tid att prata och ha kul innan också.

 

Limosinen var framme dagen då balen hölls, alltså Söndag. Som Willow sade skulle hon komma till honom lite innan limosinen hämtade dem vilket hon gjorde. De hann inte prata en lång stund förrens limosinens stod där och tutade.

 

 

Cody var spänt på att få dansa med Willow, undrade vad som skulle hända på balen. Jo de tog sitt foto med varandra, sedan kröntes Cody till kung och Willow var vid Codys sida hela kvällen vilket Cody tyckte var roligt. Han brydde inte sig om någon annan förutom Willow, alla tyckte de var så söta tillsammans under kvällen.

 

Väl hemma ställde Cody sin krona och balfoto på bordet i sovrummet. Han kommer spara det fotot tills dagen då han dör, men han hoppas förstås att hans släktingar ska ta hand om fotot tills de går bort. Cody skrattade till, tänk om Willow och han kunde hålla ihop tills dagen då han dör. Det vore fantastiskt, men det är troligen bara en hopplös önskan tänker Cody innan han somnar.



Presentation


Jag är en skånsk tjej som driver den här sims bloggen. Jag har spelat sims i ungefär två, tre år och tyckte det var väldigt kul första gången jag spelade det. Så varför inte göra en blogg om spelet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om mina historier här på bloggen?
 Jätte bra
 Bra
 Okej
 Ganska dåliga
 dåliga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards